Suport

Ce tipuri de suport oferim?

Vă sprijinim pe tot parcursul procesului de înscriere, de la completarea formularului până la validarea criteriilor de eligibilitate și confirmarea înscrierii. Aici, la un click distanță, puteți găsi formulare, declarații și informații utile procesului de înscriere în programul de formare DigitON. Echipa noastră e aici să-ți ofere suportul de care ai nevoie. Ne poți trimite un email sau contacta telefonic.

Date contact echipă:

Florina Cioagă

Expert grup țintă proiect DigitON

florina.cioaga@digiton.ro

0744 530 928

Oana Năstasa

Expert grup țintă proiect DigitON

oana.nastasa@digiton.ro

0754 089 621

Andreea State

Expert grup țintă proiect DigitON

andreea.state@digiton.ro

0743 017 218

Roxana Andrei

Expert grup țintă proiect DigitON

roxana.andrei@digiton.ro

0744 677 300

FAQ (Întrebari frecvente)

O poți face foarte ușor, accesând acum link-ul de  înscriere: Click Aici.

Poți descoperi aici toate modulele și temele pe care le acoperim în program: Click Aici

Cursurile se desfășoară 100% online.

Sunt 74 de ore de curs colectiv și 18 ore de formare individuală, planificate pe parcursul a 6 luni. Prima serie va începe pe 6 Martie.

Vom alege 10 companii  în funcție de numărul de angajați / companie și de gradul de implicare al participanților (prezență la curs, proiecte, practică).

Valoarea estimată pentru un grup de 4 persoane este de 18 660 EUR (sumă finanțată integral prin fonduri europene).

Noi venim cu finanțarea și expertiza, tu vii cu implicarea și investiția de timp pentru dezvoltarea ta și/sau a afacerii tale (74 de ore de curs colectiv și 18 ore de formare individuală, distribuite pe parcursul a 6 luni).

Dacă în cazuri excepționale nu te poți prezenta la un curs, îți vom pune la dispoziție materiale suport, astfel încât să poți continua și să nu pierzi din informație. Vei avea acces la aceste  resurse oricand vei avea nevoie.

La finalizarea parcursului de învățare, vei primi un certificat de participare în cadrul proiectului de digitalizare DigitON cu recunoaștere la nivel de angajator.

Documentele cu caracter personal trimise pentru înscriere vor servi strict înscrierii în programul de formare DigitON. Astfel, documentele vor fi stocate și gestionate în conformitate cu regulile și politica privind protecția datelor personal pe care o poți regăsi accesând linkul următor: Politica de confidențialitate