Despre noi

Despre DigitON

DigitON este un program cu finanțare europeană prin care oferim training și consultanță angajaților cheie din IMM-uri pentru creșterea competențelor digitale. Investim în creșterea profesională a angajaților, susținem dezvoltarea unei mentalități a viitorului și răspundem la probleme punctuale pe care un IMM le poate avea, pe o perioadă de 2 ani.

Cum facem asta? Prin puterea unei echipe extinse și diverse, cu mulți ani de expertiză pe plan local și internațional.

Echipa DigitON

DigitON beneficiază de infrastructura și experiența celui mai important lider de consorțiu, cât și de resursele puse la dispoziție de acesta. CCIFER organizează cursuri de formare pentru IMM-uri în sistem deschis de peste 10 ani.

  •       Parte dintr-o rețea internațională: 125 CCI la nivel internațional
  •       Franța este a treia sursa de capital străin a României (8,6 miliarde de Euro investiții)
  •       550 de companii membre CCIFER
  •       26 de ani experiență în România
  •       50 de companii pe an consiliate pe business development 
  •       Peste 150 de evenimente organizate pe an
  •       Peste 3000 de întâlniri B2B pe an
  •       Peste 50 de zile de training pe an

Are experiență în dezvoltarea programelor de training și schimbare organizațională în cele mai mari companii din România, dar și în firme antreprenoriale românești și internaționale. Complexitatea proiectelor gestionate, cât și standardul de calitate la care echipa livrează, garantează o experiență unică de formare, diferită de orice alt proiect susținut prin fonduri europene.

Humanistic dispune de o echipă diversă de colaboratori – o comunitate de learning cu peste 120 de experți.

Peste 100 de clienți corporate care au beneficiat de procese transformaționale la nivel individual, de echipă sau organizațional în peste 10 industrii.

4 premii pentru cel mai bun proiect HR al anului – pentru abordări creative (HR Club, Customer Service Awards).

8 certificări internaționale în instrumente psihometrice, metodologii de implicare, training și design.

TRAINERI CALIFICAȚI

Fiecare participant este important pentru noi. Îi vom urmări progresul și îl vom susține prin toate metodele de învățare, bazându-ne pe expertiza unor traineri certificați, cu experiență internațională.

ANTREPRENORI

Colaborăm cu antreprenori ai unor companii digitalizate pentru a construi studii de caz și pentru a strange bune practici din piață.

CONSULTANȚI ÎN DIGITALIZARE

Folosim cunoștințele partenerilor noștri strategici din domeniul digitalizării, care cunosc metodologii precum Agile SCRUM, LEAN SIX SIGMA, KAISEN.

SOCIOLOGI & PSIHOLOGI

Lucrăm alături de sociologi și psihologi, pentru a realiza cele mai eficiente călătorii de schimbare și învățare pentru echipele tale. Ne bazăm, astfel, pe numeroase cunoștințe științifice despre cum învață oamenii, ce îi motivează, ce blocaje pot avea și cum să le depășească pentru a atinge performanța.

Ce ne diferențiază?

Suntem despre Oameni care folosesc tehnologia și nu despre tehnologie.

Deși vorbim de tehnologie, înțelegem că viitorul este și rămâne al omului. Tehnologizarea permite automatizarea unor sarcini repetitive, dar pune presiune și pe dezvoltarea oamenilor ca să înțeleagă tehnologia. Noi formăm oameni, nu dezvoltăm tehnologii. Dobândind competențe digitale, oamenii se vor conecta mai ușor unii cu ceilalți, vor comunica mai eficient și echipele vor colabora mai bine.

Expertiză

CCIFER și HUMANISTIC dezvoltă programe de training și consultanță pe piața liberă pentru peste 40 de organizații pe an. Acestea investesc anual în echipa lor peste 50.000 de EUR doar în programe de formare.

Pragmatism

DigitON este astfel gândit încât să permită învățarea prin A FACE. Participanții nu doar parcurg conținut teoretic, ci sunt conectați la aplicabilitate prin interactivitate și metode de învățare alternativă: studii de caz, jocuri de rol, exerciții practice etc.

Plan de sustenabilitate post-proiect (2024)

Vrem să fim alături de tine și afacerea ta și după terminarea programului, oferindu-ți soluții pe termen lung. Hai să gândim departe împreună! 

După terminarea programului, vei avea ocazia să faci parte din comunitatea CCIFER în calitate de membru și de a beneficia de programe de formare customizate, marca HUMANISTIC, cu pachete de servicii preferențiale.

Ce avantaje vei avea?

Aducem Parteneri pentru a te susține

Pentru a produce schimbări reale și sustenabile pentru oamenii și afacerea ta, vrem ca tu să beneficiezi de idei, soluții și suport din partea partenerilor noștri strategici, pe diverse arii de interes pentru tine.

Companii pentru care am dezvoltat programe de învățare:

Prezenta Media

De atasat comunicatul de presa