Apariții Media

Prezentare Future Summit

Pe 23 Martie am ajuns si in Timisoara, unde Mihai Zant, Managing Partner HUMANISTIC, a fost speaker in cadrul evenimentului Future Summit.

Prezentare Apply Conference

Pe 24 Februarie am sustinut o prezentare in cadrul Apply Conference, evenimentul profesionistilor in HR 2023, organizat de Revista BIZ. Am vorbit despre nevoile care au dus la nasterea proiectului nostru si despre cum adresam probleme punctuale ale IMM-urilor, prin cursuri si consultanta in digitalizare.

Eveniment DigitON Matinal: Viitorul Muncii Digitale

Alaturi de invitatul nostru, Ciprian Stanescu, Presedinte Social Innovation Solutions, am discutat despre trenduri, instrumente digitale si am dezbatut o serie de scenarii privind viitorul nostru digital, dinamica de pe piata muncii si necesitatea de a ne adapta inovatiilor.

Interventie live Digi24.ro

La invitatia Digi24, Iulia Buciuman, Coordonator Program DigitON si Managing Partner Humanistic, a avut o interventie live pe tema inteligentei artificiale si impactul pe care aceasta il are asupra locurilor de munca.

Interviu RFI Romania:

Pe 31 Ianuarie am fost invitati in emisiunea Esential din cadrul RFI Romania, pentru a discuta despre digitalizare, piata de IMM-uri, provocarile acestora si cum le adresam, prin proiectul DigitON.